

Ελιά χωρίς οστό Νεαρού Μόσχου Ελληνικό
14,90 €/kg
Η τιμή ενδέχεται να διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα.
- Σε περίπτωση μικρής αύξησης θα ενημερωθείτε εγκαίρως, και η εξόφληση της αγοράς θα πραγματοποιηθεί κατά την παράδοση.
- Σε περίπτωση μείωσης θα σας γίνει επιστροφή η διαφορά κατά την παράδοση.
Κατηγορία: ΜΟΣΧΑΡΙ
- Περιγραφή
Περιγραφή
Η ελιά ή σβέρκος είναι ένα από τα πιο μαλακά κομμάτια του μοσχαριού.Συνήθως δεν προτιμάται για ψήσιμο στη σχάρα, ωστόσο η ελιά μπορεί να βγάλει ωραίο κιμά. Η ελιά είναι κατάλληλη για όλα τα μαγειρέματα (κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο), για βραστό, σούπες.